Ne válassz mást!

Bizonyára minden olyan ember, aki ma Magyarországon vállalkozói tevékenységet folytat, legyen az egyéni vállalkozó vagy társas vállalkozó jól tudja, hogy a sikeresség sokszor azon múlik, hogy milyen partnerekkel dolgozunk, és hogy megtaláljuk -e azokat a külső szakembereket, akik egy-egy feladat terén kiemelkedő és biztos eredményt ígérő segítséget tudnak nyújtani számunkra. Erre bizony én is nagyon hamar ráébredtem, és azóta kifejezetten sok időt és energiát fektetek abba, hogy egy-egy rész feladatra is tökéletes és profi szakembert vagy szakértői segítséget keressek. Sokszor kifejezetten elkeserítőnek tűnik a helyzet a keresgélés elején, de nem éri meg feladni, megéri belefektetni a rengeteg időt és energiát a tökéletes csapat felkutatásába, hiszen tényleg csak ekkor lehet bizonyos projekteket sikeresen végigvinni.

Amikor például én az új weboldalam kialakítását terveztem, biztos voltam benne, hogy egy középkategóriájú webes céggel nem fogok tudni sikert elérni, csak ugyanolyan szép és dizájnos weboldalt tudok kialakítani mint ami addig is rendelkezésemre állt, azonban az új emberek bevonzásában a régi szaktudással és technikai megoldásokkal nem fogok tudni előre jutni. Éppen azért addig keresgéltem, még meg nem találtam az ország egyik legjobb csapatát, és bár kifejezetten sok időt kellett rá áldoznom, az gondolom hogy az eredmények magukért beszélnek, az értékesítések folyamatosan nőnek, egyre több új vevőt tud bevonzani részemre a webshop.

Persze ehhez arra is szükség volt, hogy a tökéletes webes csapat mellé egy tökéletes, a termék fotózás témakörében jártas csapatot is fel tudja kutatni. Meg kell mondjam őszintén, hogy ha nem kaptam volna egy tökéletes ajánlást a fotoda személyében, akkor bizonyára hihetetlen sok időt kellett volna rászánnom a keresgélésre, hiszen egyáltalán nem értek a fotózáshoz, és fogalmam sem lett volna, hogy milyen paraméterek mentén induljak el a felkutatás kapcsán. Ezzel a tökéletes ajánlással azonban hihetetlen sok időt tudtam megtakarítani, mindemellett pedig gyönyörű képeket kaptam, ami a webshop értékesítés szuper hatékonyságát elősegítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot, hiszen ma már tudom, hogy tökéletes termék fotók nélkül semmit sem ér egy tökéletes webshop.