Magánszemélyként is megérdemled

Az ember tudja, hogy vállalkozóként mindig muszáj jól döntenie, akár egy-egy pályázat tekintetében, akár egy stratégia vagy üzletpolitika estében, de ide sorolhatjuk a partnerek személyét és eredményeit is, hiszen partnerek nélkül egy vállalkozás hosszú távon nem fejlődhet, pontosabban minőségi partnerek nélkül biztosan nem lehet hosszú távon a folyamatos növekedést fenntartani. Magánszemélyként azonban miért is nem állunk így sokszor a dolgokhoz? Miért nem engedjük meg magunknak, hogy magánszemélyként is lehetőségünk legyen arra, hogy a lehető legjobbat válasszuk a piacon bármilyen szolgáltatás tekintetében? Hiszen magánszemélyként legalább annyira fontos, hogy biztos eredménnyel és maximális minőséggel tudjuk zárni egy-egy szolgáltatás igénybevételét.

Persze, lehet hogy nem a vállalkozásunk jövője függ tőle, de függhetnek tőle a családi eredmények, a családi értékek védelme, és még sorolhatnám. Mondjuk vegyük például azt, hogy az én telefonomon rengeteg családi kép kap helyet, és sajnos nem rendszeresen gondoskodom azoknak a biztonságos tárolásáról. Ennek eredményeképpen, ha nekem javítani kell a telefonomat, akkor bizony én mindent el fogok követni annak érdekében, hogy az ország egyik legjobb és legmegbízhatóbb iphone szerviz csapata álljon a rendelkezésemre, még akkor is, hogy ha rengeteget kell keresgélnem, mert fogalmam sincs hol van jó iphone szerviz budapest területén, hiszen a családi emlékeim, a családi képeim függnek a javítástól.

Én pontosan ezért választottam annak idején az iszereles csapatát, mert akkor is rengeteg le nem mentett képem volt a telefonom és még véletlen sem szerettem volna, hogy ha bármelyik elveszik. Az egyik nagyon jó barátom javaslatára pedig felkerestem ezt a kis csapatot és szinte azonnal tudtam, hogy a lehető lejobb helyen van a készülékem. Nem is kellett csalódnom bennük azóta sem. Magánszemélyként is merjünk a legjobbak felé tendálni. Ne elégedjünk meg a bizonytalannal! Legalább annyira fontos ez mint egy cég esetében.